PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استيلى: با باند بازى برخورد مى كنم

Hellboy
12-31-07, 03:46 PM
استيلى: با باند بازى برخورد مى كنم

http://www.abrarnews.com/sport/1386/861010/html/050670.jpg
مربى پرسپوليس ارزش و حساسيت ديدار مقابل سپاهان را كمتر از دربى پايتخت نمى داند.مربى پرسپوليس با بيان اين مطلب اظهار داشت: بازيكنان از لحاظ روحى و روانى آماده اند و ناكامى مقابل پاس را مقابل سپاهان جبران خواهند كرد. گفت وگو با حميداستيلى را بخوانيد:

*بازى با سپاهان را چطور مى بينيد؟
- اين ديدار سخت ترين بازى ما در نيم فصل اول به شمار مى رود. انگيزه هر ۲ تيم در اين بازى زياد است اما به اعتقاد من انگيزه پرسپوليس براى برترى بيشتر از سپاهان است، چون مى خواهيم باخت سنگين مقابل پاس را به فراموشى بسپاريم.

*اما پرسپوليس در چند ديدار گذشته مقابل سپاهان با مشكلات زيادى روبرو بوده است.
- سپاهان در يكى، دو سال گذشته از لحاظ بازيكن كمتر دچار تغيير و تحول شده و از مديريت باثباتى نيز بهره برده است اما شرايط آنها در حال حاضر به نسبت گذشته كاملا متفاوت است. آنها دچار افت شده اند.

*بعد از تثبيت قهرمانى پرسپوليس در نيم فصل، بازيكنان به ارزش اين بازى واقفند؟
- بازيكنان ما واقعا براى بازى مقابل سپاهان، انگيزه مضاعفى دارند. آنها به اهميت ديدار مقابل سپاهان واقفند چون معتقدند اين بازى هم براى آنها مثل بازى با استقلال و حساسيت دربى پايتخت است. نكته ديگر اينكه بازيكنان ما قدرت برد سپاهان را دارند.

*برخى معتقدند در بازى با پاس همدان بازيكنان پرسپوليس با تمام توانشان بازى نكردند؟
- اصلا اين حرف را قبول ندارم. هيچ بازيكنى در پرسپوليس مقابل پاس كم فروشى نكرد. چنين چيزهايى در پرسپوليس محال است و اصلا سابقه نداشته است. بازيكنان ما با تمام وجودشان مقابل پاس بازى كردند. آنها براى هواداران بازى مى كنند و به چيزى كمتر از قهرمانى ليگ هم راضى نمى شوند.

*در خصوص تشكيل باندهاى مختلف در پرسپوليس چه نظرى داريد؟
- در پرسپوليس باند يا گروه خاصى نداريم. مطمئن باشيد اگر چنين چيزى وجود داشت، خودم به عنوان اولين نفر مقابل آن قرار خواهم گرفت.

*گفته مى شود پس از اختلاف قطبى و مرزبان، شما هم با سرمربى تيم به مشكل خورديد؟
- قطبى و مرزبان با يكديگر مشكل كوچكى داشتند اما من در اين موضوع دخالت نكردم. مطمئنا باشگاه و مديريت در اين خصوص تصميم نهايى را اتخاذ خواهد كرد.

*در خصوص دعوت ۹ بازيكن پرسپوليس به تيم ملى چه نظرى داريد؟
- اين تعداد بازيكن، مزد بازى خوبشان در پرسپوليس را گرفتند. به اعتقاد من تمام آنها لياقت دعوت به تيم ملى را داشتند، هرچند كه جاى فرزاد آشوبى و عباس آقايى در ليست تيم ملى خالى است.

*بالاخره با ترانسفر خليلى، نيكبخت و بادامكى به امارات مخالفت كرديد؟
- ۳ بازيكن ما از امارات دعوتنامه داشتند اما كادرفنى و مديريت تيم با ترانسفر اين بازيكنان شديداً مخالفت كرده است.

*جذب بازيكنان جديد تا چه اندازه جدى شده است؟
- ما در پست هافبك دفاعى، فوروارد و دفاع چپ ۳ بازيكن خارجى را به خدمت خواهيم گرفت.

http://www.abrarnews.com/sport/logo/NoPix.gif