PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صادقى:مى توانستيم چند گل ديگر هم بزنيم

masoud
12-28-07, 03:49 PM
صادقى:مى توانستيم چند گل ديگر هم بزنيم

http://www.abrarnews.com/sport/1386/861006/html/050295.jpg

ابراهيم صادقى كاپيتان سايپا روز گذشته و پس از ديدار تيمش مقابل سپاهان به خبرنگار ابرار ورزشى گفت: هر ۲ تيم در نيمه اول بازى بسته اى به نمايش گذاشتند اما خدا را شكر مى كنم كه توانستيم از موقعيت هاى خود بهترين بهره را برده و ۳ امتياز را به دست آوريم.وى افزود: بازى خوبى انجام داديم و بعد از گل اول نيز مى توانستيم چند بار ديگر گلزنى كنيم اما نشد كه سپاهان را با تعداد گل هاى بيشتر شكست دهيم گر چه نمى خواهم پيروزى مان را لوث كنم اما فكر مى كنم مشكل ما از اول فصل تا به حال اين است كه نمى توانيم موقعيت هايمان را به آسانى به گل تبديل كنيم. ما زياد به دروازه حريفان حمله مى كنيم اما كم گل مى زنيم كه به نظر من بايد در تعطيلى ميان ۲ نيم فصل بر روى اين نقيصه بيشتر كار كنيم.ابراهيم صادقى تيم سپاهان را تيمى بزرگ دانست و ادامه داد: شايد سپاهانى ها به دليل غيبت ۲ مدافع خود يعنى عقيلى و بنگر در منطقه دفاع خود احساس ضعف مى كردند اما خط ميانى قلدرى داشتند كه در دقايقى از بازى روى ما فشار آوردند مخصوصاً بر روى من كه نقش كليدى در خط هافبك داشتم و از طرف ديگر بستن بازوبند سايپا فشارهاى روحى را بر روى من افزايش مى داد اما واقعيت اين است كه نايب قهرمان آسيا را شكست داديم و ۳ امتياز را در خانه نگه داشتيم.