PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برهانى: مطمئن بودم ضربه ام گل مى شود

masoud
12-23-07, 07:58 PM
برهانى: مطمئن بودم ضربه ام گل مى شود

http://www.abrarnews.com/sport/1386/861002/html/049710.jpg

مهاجم استقلال تهران پس از پيروزى بر ذوب آهن گفت: بازى با ذوب آهن بسيار دشوار بود كه ما از ابتدا نيز انتظار چنين ديدار دشوارى را داشتيم. «آرش برهانى» اظهار كرد: خوشحالم كه توانستيم شكست مقابل صنعت نفت را با پيروزى در جام حذفى جبران كنيم و جواب اعتماد مديران باشگاه و هواداران را به بهترين نحو ممكن بدهيم. وى با اشاره به اين كه ذوب آهن بسيار زيبا بازى كرد، يادآور شد: ذوب آهن پس از حضور ذوالفقارنسب دچار تحول اساسى شده و بسيار حساب شده بازى مى كند. مهاجم استقلال تصريح كرد: تمام دستورات كريمى را در زمين اجرا كرديم و همين عامل در كنار نظم تاكتيكى و حفظ اين نظم تا پايان بازى سبب شد تا فوتبال متفاوتى را به نمايش بگذاريم و در نهايت پيروز ميدان شويم. برهانى درمورد عقب نشينى آبى پوشان در دقايق پايانى بازى خاطر نشان كرد: ما در اصفهان و در زمين ميزبان بازى مى كرديم و همين موضوع باعث شده بود ذوب آهنى ها به شدت فشار بياورند به همين دليل اين عقب نشينى طبيعى بود. برهانى در پايان درباره ضربه پنالتى خود گفت: با اعتماد به نفس كامل پشت توپ ايستادم و مطمئن بودم اين توپ گل مى شود، اميدوارم اين پيروزى زمينه بازگشت پرافتخار استقلال به ليگ برتر را فراهم كند.