PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واعظى : براى برنده شدن پرسپوليس گل نمى خورم نه ركورد دار شدن خودم!

masoud
12-23-07, 07:19 PM
واعظى : براى برنده شدن پرسپوليس گل نمى خورم نه ركورد دار شدن خودم!

http://www.abrarnews.com/sport/1386/861002/html/049746.jpg

«مهدى واعظى» دروازه بان پرسپوليس طى گفت و گويى در مورد آخرين وضعيت خود و تيمش به اظهار نظر پرداخت كه در ادامه مى خوانيد:
* بالاخره مصدوميت را به طور كامل پشت سر گذاشتى؟
- بله. از سه شنبه هفته قبل تمريناتم را شروع كردم و حالا كاملاً آماده ام.
* مقابل پتروشيمى روى نيمكت حضور داشتى، به نظر مى رسد براى آن بازى هم آماده بودى؟
- احتياط كردم، وقتى فرشيد كريمى هم مصدوم شد، من روى نيمكت رفتم اما از آنجا كه مى خواستيم مطمئن شويم كه مصدوميتم بر نمى گردد، بازى نكردم. با حضور رودباريان هم دليل نداشت كه چنين ريسكى بكنيم.
* پس براى بازى با پاس همدان آمادگى دارى؟
- من كاملاً آماده ام، البته اين كادر فنى است كه بايد درباره تركيب تيم تصميم بگيرد.
* در بازيهاى اخير گلى دريافت نكرده اى. بعد از چند هفته دورى، نگران نيستى كه به آمادگى فردى و هماهنگى شما با مدافعان لطمه وارد شده باشد و كارت سخت شود؟
- هدف ما از گل نخوردن اين است كه بچه ها با زدن يك گل هم پيروزى را رقم بزنند. ما با هم صحبت كرده ايم و ارتباط روحى و روانى ويژه اى را ايجاد نموده ايم كه جواب داده و باعث شده است در چند بازى گلى دريافت نكنيم.
* البته مديريت بازى هم در كارت مهم است؟
- بله! من سعى مى كنم بازى را مديريت كنم و مثلاً تغيير آهنگ بازى حريف و خودمان را در نظر بگيرم و به بچه ها انتقال دهم، حتى به طور مرتب زمان بازى را در نظر مى گيرم. گاهى پيش مى آيد كه همه را عقب نگه مى دارم، چون به عنوان يك دروازه بان، اشراف بيشترى نسبت به جريان بازى دارم تا مدافعان و اصل بر اين است كه همكارى نزديكى شكل بگيرد و معنى تيم بودن غير از اين نيست كه به هم كمك كنيم.
* مقابل پتروشيمى نتيجه خوبى حاصل شد اما حتى كادر فنى هم براى دقايقى راضى نبود. پيش بينى شما از بازى با پاس چيست؟ آنها قويتر از ديدار قبلى شده اند.
- هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و بايد آن را در جاى خودش بررسى كنيم. ما به دنبال تحقق ۳ هدف هستيم؛ اول اينكه قهرمانى در جام حذفى را مى خواهيم، پس بايد از اين مرحله بگذريم، دوم اينكه بايد پاس را ببريم تا ثابت كنيم همان تيم خوب هفته هاى اول هستيم و سوم اينكه در بازى حذفى تساوى نداريم و اگر بخواهيم روند شكست ناپذيرى را ادامه بدهيم بايد به پيروزى برسيم.
* اينها كه همه يكى شد؟
- بله اما ما از جهات مختلفى نياز به پيروزى در اين بازى داريم و لازم است كه تمركز كافى داشته باشيم.
* اميدوار به ادامه ركورد گل نخوردن هستى؟
- اين سوالى است كه من به تنهايى نمى توانم جواب بدهم. يك تيم به ويژه مدافعان بايد كار كنند اما من واقعاً به اين مسأله فكر نمى كنم، چون تمركز ما را مى گيرد. ما فقط تلاش مى كنيم كه در پايان هر بازى ۳ امتياز را كسب كنيم. بازى با پاس و سپاهان براى ما بسيار تعيين كننده است. من دروازه را بسته نگه مى دارم كه پرسپوليس برنده باشد، نه اينكه من ركورددار شوم.