PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطبى: كريمى خيلى حرف مى زند اما در عمل هيچ كاره است!

Hellboy
12-03-07, 07:58 AM
استقلال بدون مربى ۳ بازى را برد، با «فيروز »در تهران باخت

قطبى: كريمى خيلى حرف مى زند اما در عمل هيچ كاره است!

http://www.abrarnews.com/sport/1386/860912/html/047148.jpg

افشين قطبى تا ديروز خيلى سعى مى كرد طورى حرف بزند كه هم خودش و هم تيمش را به حاشيه نبرد اما وى در پايان تمرين روز گذشته سرخپوشان با صحبت هايش حسابى جنجال ساز شد. جالب اينكه سرمربى خوش اخلاق پرسپوليس براى اين كار خود دليل جالبى داشت: مى خواهم به ليگ هيجان بدهم. مردم خسته شده اند از اينكه افشين قطبى اين همه مثبت صحبت مى كند! به شما توصيه مى كنيم حتماً اين گفت و گو را بخوانيد؛

* از چهره بشاش شما پيداست كه خوشبختانه سرماخوردگى تان برطرف شده است!
- بله اواخر هفته گذشته دكتر داروهاى خيلى خوبى برايم تجويز كرد و با خوردن آنها الان خيلى بهترم.

* شما ۳ هفته با وجود سرماخوردگى در تمرينات تيمتان بدون حتى يك جلسه غيبت حاضر شديد، اين مسأله در نوع خودش جالب توجه است!
- بله من از آنجا كه هميشه احساس مسئوليت مى كنم به خاطر يك سرماخوردگى تيمم را به حال خود رها نمى كنم. قطبى اگر يك پايش را نيز از دست بدهد با آن پايش پرسپوليس را تمرين مى دهد!

* اين موضوع نشان مى دهد هيچ اعتمادى به دستياران خود نداريد!
- نه اين طور نيست. شما از زاويه خيلى بدى با نظر من برخورد مى كنيد. برعكس آنچه شما فكر مى كنيد به دستيارانم اعتقاد و اعتماد كامل دارم و تنها به دليل اينكه در كارم احساس مسئوليت مى كنم چنين پاسخى به سؤالتان دادم. لازم است عنوان كنم در طول دوران مربيگرى ام هيچ وقت به دليل بيمارى در تمرينات تيمم غيبت نكرده ام.

* ناگفته هاى بازى با برق شيراز را بگوييد.
- همه چيز را در خصوص اين مسابقه گفته ام و حتم دارم باز هم شما خبرنگاران اعتقاد داريد شانسى برق را برده ايم البته عيبى ندارد، هر جور دوست داريد فكر كنيد. ما ۱۶ بازى است كه شانسى نتيجه مى گيريم و آن شاء الله به همين طريق قهرمان هم خواهيم شد!

* اما واقعاً برق را شانسى برديد؟
- من كاملاً برخلاف شما فكر مى كنم. در شيراز بازى مشكلى پيش رو داشتيم و سعى كرديم نيمه اول خيلى خوب بازى كنيم و به گل برسيم.اتفاقاً اين اتفاق افتاد و ما توانستيم موقعيت هاى زيادى روى دروازه برق خلق كنيم و حتى توسط فراز هم به گل رسيديم اما داور به اشتباه آن را آفسايد اعلام كرد. مطابق آنچه كه من ديدم و خيلى از دوستان گفتند، گل فراز سالم بود.

* قبول داريد نيمه دوم برق خيلى بهتر از پرسپوليس فوتبال بازى كرد؟
- اين بار با شما موافقم! كلاً وقتى در خانه حريف نمى توانى از برترى نيمه اول خود بهره ببرى، در نيمه دوم كار بسيار مشكل مى شود. آنها در نيمه دوم تعداد هافبك هاى خود را به ۵ نفر رساندند و اين در حالى بود كه ما ۴ فوروارد در زمين داشتيم. اين برترى عددى حريف در ميانه زمين باعث شد آنها صاحب موقعيت هاى خوبى براى گل زدن بشوند. البته مهم اين بود كه دروازه بان خوب ما اجازه نداد دروازه ما باز شود. در فوتبال امروز دروازه بان ها حكم دفاع آخر تيم را دارند و بايد در مواقعى كه دفاع ها روى توپ هاى بلند
جا مى مانند در نقش يك سوئيپر عمل كنند.

* براى اينكه تيمتان از زير فشار حريف خارج شود، چه تصميمى گرفتيد؟
- مامانى را به وسط زمين آوردم تا در كنار فرزاد و كريم ميانه زمين را در دست بگيرند. اين تعويض به خوبى جواب داد و ورق بازى برگشت و گل هم زديم. در ادامه هم داور خيلى سعى كرد ضربات ايستگاهى خوبى به حريف هديه كند اما دفاع منطقى و كم اشتباه تيم هرگز اجازه نداد برقى ها به گل برسند.

* بعد از اينكه الونگ به دليل مصدوميت از بازى خارج شد، خط هافبك پرسپوليس با مشكلات زيادى مواجه شد؛ براى بازى با صباباترى و غيبت احتمالى اين بازيكن چه فكرى كرده ايد؟
- الونگ در پست خودش بهترين است. در شيراز مجبور شدم او را تعويض كنم و گرنه ما به وجود او در ميانه زمين خيلى احتياج داشتم. به اين دليل مى گويم الونگ در پست خود همتا ندارد كه او فوتبال را خيلى آسان مى بيند و بازى مى كند و با ۲ پاس تيم را در موقعيت حمله قرار مى دهد. چنين بازيكنى كه با تفكر و ديد عالى فوتبال بازى مى كند در ايران كم داريم. براى نبود او در بازى روز جمعه بايد يك فكر اساسى كنيم.

* در مصاحبه قبل از بازى با برق گفتيد موهايتان طى ۱۵ هفته مربيگرى در ايران سفيد شده، چرا چنين حرفى را به زبان آورديد؟
- براى اينكه واقعاً تعجب كردم محمود ياورى چطور در فوتبال ايران سى و چند سال مربيگرى كرده است. در ايران مربيگرى كردن بسيار مشكل است. امكانات پايين واقعاً مربيان را خسته مى كند. مثلاً همين تيم من؛ نه زمين تمرين درست و حسابى داريم، نه رختكن، اينها تازه امكانات اوليه است. از همه بدتر موهاى مرا شما خبرنگاران سفيد كرده ايد على الخصوص خود شما كه با سؤال هاى حاشيه دارتان زندگى را براى من سخت كرده ايد!

* طورى حرف مى زنيد كه انگار از آمدن به ايران پشيمان شده ايد؟
- نه، من در ايران متوجه نشدم امكانات در اينجا كم است بلكه قبل از اينكه به كشورم بازگردم، مى دانستم از اين نظر مشكلات زيادى خواهم داشت اما در عوض انرژى و اشتياقى كه در فوتبال ايران وجود دارد و عشقى كه مردم در اينجا به فوتبال دارند در هيچ جاى دنيا پيدا نمى شود. معتقدم بهترين تصميم را براى بازگشت به كشور عزيزم گرفتم و ان شاء الله با تلاش هاى بى وقفه اى كه كاشانى انجام مى دهد، مشكلات تيم حل خواهد شد.

* بازى سپاهان و صنعت نفت را قطعاً تماشا كرده ايد، درست است؟
- بله با دقت اين بازى را ديدم. قبلاً نيزگفته بودم سپاهان وقتى پشت سر هم و با فاصله نزديك بازى كند، قطعاً به مشكل برخواهد خورد. مطمئن باشيد آنها نمى توانند مثل پرسپوليس نتيجه بگيرند. هنوز هم مى گويم تنها رقيب پرسپوليس، پرسپوليس است.

* بازى با صباباترى را چطور مى بينى؟
- اين بازى مثل تمام بازى هاى ديگر براى ما مشكل است. الان همه تيم هاى ليگ دنبال متوقف كردن پرسپوليس هستند. همه مى خواهند با شكست تيم صدرنشين، خودى نشان دهند، مخصوصاً اينكه بازى هاى استقلال و پرسپوليس مقابل حريفانشان به طور مستقيم پخش مى شود و اين مسأله انگيزه زيادى را در بين بازيكنان حريف ايجاد مى كند. غير از بازيكنان، مربيان نيز انگيزه زيادى دارند تا با شكست دادن پرسپوليس ادعا كنند از كادرفنى اين تيم بهتر هستند.

* فكر نمى كنيد مقابل صباباترى كه تيم پرمهره و قدرتمندى است به مشكل بربخوريد؟
- اگر به جدول ليگ نگاه كنيد، خواهيد ديد تيم سوم، ۹ امتياز با پرسپوليس فاصله دارد.
http://www.abrarnews.com/sport/1386/860912/html/047151.jpg

اين براى ما محشر است و نشان مى دهد قدرت پرسپوليس خيلى بيشتر از تيم هاى ديگر ليگ است، براى همين اصلاً نگران بازى با صباباترى نيستم.

* صباباترى دفاع مستحكمى دارد، از طرفى پرسپوليس هم سخت به گل مى رسد، در اين خصوص چه جوابى داريد؟
- ما در هر مسابقه نشان داده ايم كه مى توانيم به هر شكل به گل برسيم. تيمى با داشتن بازيكنان گلزنى چون خليلى، نيكبخت، آقايى و فاطمى كه در هر لحظه از بازى امكان دارد سرنوشت بازى را عوض كنند، هيچ وقت نبايد نگران گل زدن باشد. مهم اين است كه از اول ليگ تا حالا كم گل خورده و به اندازه كافى گل زده ايم. هميشه سعى كرده ايم با يك دفاع تيمى دروازه خود را بسته نگه داريم وبعد به گل برسيم. در ۴ بازى آخر در ليگ نيز گلى دريافت نكرده ايم. فقط تيم هاى بزرگ مى توانند چنين سازماندهى خوبى داشته باشند وكمتر تيمى در آسيا اين خاصيت را دارد. پرسپوليس تيمى شده است كه در زمين بد، ورزشگاه پر از تماشاگر حريف، هواى نامناسب و داورى مشكل دار، نتيجه لازم را گرفته و اين تمام نشانه هاى يك تيم قهرمان است.

*هواداران تيمتان نگران اين هستند كه افشين قطبى سال بعد در پرسپوليس مى ماند يا نه، چرا كه از قرار معلوم قصد ماندن در اين تيم را نداريد!
- من سعى مى كنم به ۲ هفته آينده فكر كنم و نه فصل آينده! اول بايد ديد افشين قطبى مى تواند پرسپوليس را قهرمان كند يا نه؟ شايد هم در صورت قهرمانى بگويند تيمت زيبا فوتبال بازى نمى كند و آن وقت بروند سراغ دنيزلى!

*بالاخره نگفتيد سال آينده در پرسپوليس مى مانيد يا نه؟!
- اگر هواداران و مديريت باشگاه بخواهند، قطعاً مى مانم.

*كار كردن در تيم ملى را ترجيح مى دهيد يا حضور در يك تيم باشگاهى بزرگ مثل پرسپوليس را؟
- من براى اينكه مربى تيم ملى شوم چند سال وقت دارم. فعلاً فقط به پرسپوليس فكر مى كنم وتا زمانى كه به قولى كه به هواداران داده ام وفا نكنم، هيچ جا نمى روم.

*شايعه شده بود شما خيلى دوست داشتيد ادوكات را به ايران بياوريد و خودتان در تيم ملى دستيار او شويد، اين موضوع چقدر صحت دارد؟
- اين شايعات را شما از كجا مى آوريد؟! نه، مطمئن باشيد ادوكات به هيچ وجه به ايران نمى آيد. در ثانى من ديگر دستيار هيچ كس نخواهم شد.

*چرا اين حرف را مى زنيد؟
- من در طول ۲۲ سال اخير زندگى ام در تيم هاى بزرگى، چه باشگاهى و چه ملى در نقش دستيار فعاليت كرده ام. حالا كه سرمربى تيم بزرگ و پرطرفدارى چون پرسپوليس هستم چرا بايد دوباره به گذشته برگردم؟ قطعاً تا ۲۰ سال آينده فقط سرمربى خواهم بود. حتى در تيم ملى كشورم هم دستيار نخواهم شد.

*فيروز كريمى گفته استقلال را در نهايت قهرمان ليگ هفتم مى كند، فكر مى كنيد او به حرفش عمل كند؟
- كريمى خيلى حرف مى زند! او بهتر است به جاى اين همه حرف زدن، يك برد براى تيمش بياورد. استقلال بدون مربى ۳ بازى خود را برد اما اين آقا با اين همه ادعا وقتى روى نيمكت استقلال نشست، اين تيم مقابل حريف خود شكست خورد! اين موضوع خيلى براى كريمى زشت است.

*اين جواب شما قطعاً سروصداى زيادى به پا خواهد كرد؟
- مردم خسته شده اند از بس كه من مثبت صحبت كرده ام. بعضى وقت ها لازم است با اين صحبت ها تنور ليگ را داغ كرد! از الان بگويم براى شكست استقلال كريمى، در بازى برگشت لحظه شمارى مى كنم.

*على پروين گفته است در صورت جدايى قطبى از پرسپوليس، سريعاً او را به تيم خودش خواهد برد؟
- براى من افتخار است كه انسان بزرگى چون پروين چنين حرفى زده است. قبلاً هم گفته ام پروين از اركان مهم و غير قابل انكار فوتبال ايران است وخوشحال مى شوم روزى در كنار او كار كنم. دوست نداشتم به همين زودى بحث فيروز كريمى را عوض كنيد!

*مثل اينكه خيلى علاقه داريد براى كريمى كرى بخوانيد؟
- هميشه او عليه من حرف زده است وبهتر است در اين زمان جواب وى را بدهم. شوخى كردم! كارى به كريمى ندارم. كلاً براى من جالب است كه بعضى از بازيكنان و مربيان ايرانى فقط حرف مى زنند و در عمل هيچ كاره هستند. شنيده ام كريمى مربى بزرگ و با دانشى است پس چه بهتر او به جاى اين همه حرف زدن به كارش برسد. استقلال مثل پرسپوليس تيم بزرگى است و حيف است كه اين تيم چنين وضعيتى داشته باشد. اميدوارم استقلال هر چه زودتر به روزهاى اوجش برگردد تا انگيزه شاگردان من براى رقابت با آنها چند برابر شود.

*گفته مى شود در پايان نيم فصل اول بازيكنانى چون خليلى، نيكبخت و بادامكى به تيم هاى عربى انتقال خواهند يافت، اين موضوع واقعيت دارد؟
- اگر باشگاه توانست بازيكنانى درحد آنها استخدام كند، من هيچ مخالفتى با جدايى اين بازيكنان ندارم. در غير اين صورت به اين راحتى اجازه نخواهم داد بازيكنان خوب تيمم جدا شوند.