PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنان و موسیقی متال

TehranSat
03-13-08, 12:24 PM
زنان و موسیقی متال:

مدتی بود که می خواستم در مورد این موضوع(زنان و موسیقی متال)بنویسم و دنبال یک بهانه بودم که پیداش کردم(عکس بالا).در واقع این مطلب به دو بخش تقسیم می شود.اول در مورد زنانی که در عرصه موسیقی متال فعالیت می کنند یا به طور کلی موزیسین هستند و دوم زنانی که مثل من و شما فقط به این آوای لذت بخش گوش می کنند.در حالت کلی متال موسیقی زنان نیست(بانوان گرامی عصبانی نشوند گفتم در حالت کلی)زیرا اصولا روح خشن متال(البته نه در همه موارد)با روح لطیف خانوم ها سازگار نیست.با مراجعه به سایتی مثل metalstorm.com می بینید که تعداد مردان بیش از چهار برابر زنان است و از همان تعداد زن نصف بیشترشان فعال نیستند.بیشتر زنان علاقه ای به سبک های بلک,دوم و دث ندارند و در خوشبینانه ترین حالت پاور متال سبک مورد علاقه آنهاست و در بقیه موارد به سوی ترش و هوی متال گرایش پیدا می کنند.این وضعیت در ایران بدتر است و تعداد زنانی که به موسیقی متال علاقه دارند خیلی کمتر است.اما خوشبختانه حرکت هایی از سوی دخترانی که وبلاگ هایی در مورد متال می نویسند دیده می شود که این علاقه را روز به روز بیشتر می کند که از این حیث این کار قابل تقدیر است.اما بخش دوم که در مورد زنانی است که در این عرصه فعالیت می کنند.همان طور که می دانید یا نمی دانید عکس بالا متعلق به گروه Nightwish است.طرفداران این گروه بهتر از من می دانند که مدتی پیش Tarja Turunen (وکالیست گروه)بنا به دلایلی که من نمی دانم(اگه شما می دونید به من هم بگید)از گروه جدا شد.این خبر اصلا برای طرفداران Nightwish خوشایند نبود زیرا بدون شک او از برترین وکالیست های زن تاریخ متال است ولی هیچکدام از دیگر اعضای گروه در سطح او نیستند و کارشان سطح پایین و درجه سه است.اما Tarja به تنهایی این گروه سمفونیک پاور متال فنلادی را در اوج نگه می داشت و طرفداران همیشه راضی بودند.اما آیا این وکالیست جدید(Anette Olzon)می تواند در حد و اندازه های Tarja باشد؟با اینکه پیش داوری کار خوبی نیست ولی من شخصا شک دارم که پاسخ این پرسش مثبت باشد.از دیگر زنانی که در این عرصه بسیار موفق است Amy Lee وکالیست گروه Evanescence که صدایی بسیار قوی و گیرا دارد.گروه های زیادی هستند که وکالیست زن دارند و بیشترشان در سبک گوتیک متال فعالیت می کنند و کارهایشان قابل قبول است.در پست های آینده سعی می کنم بیشترشان را معرفی کنم.